BLOG PENYIMPAN MAKLUMAT.

ISI KANDUNGAN DALAM BLOG INI ADALAH DATANGNYA DARI BERBAGAI PENDAPAT DAN DAKWAAN DARI PELBAGAI PORTAL BERITA ,BLOGGER DAN FACEBOOKER YANG HANDAL-HANDAL SERTA TERMASYHUR.

DENGAN PENGUMPULAN MAKLUMAT SEBEGINI, KITA AKAN DAPAT MENGKAJI LEBIH MENDALAM DAN JELAS SESUATU PERKARA ITU MALAH SENTIASA BOLEH MEMBUAT RUJUKAN APABILA DIPERLUKAN.

SELAIN ITU IANYA JUGA ADALAH SEBAGAI BUKTI YANG JELAS YANG BESERTA DENGAN BUTIRAN DAN DATA SEKIRANYA DIPERLUKAN DIKEMUDIAN HARI.

AHMAD BAHAROM COLLECTION.
ABC.


CARI TAJUK UTAMA YANG ANDA PERLUKAN DISINI

Tuesday, 6 September 2016

*MEMORANDUM DESAK PEGUAM NEGARA LETAK JAWATAN*


KP-GKCM KEDAH added 2 new photos.
*MEMORANDUM DESAK PEGUAM NEGARA LETAK JAWATAN*
Dato Seri Khairuddin Abu Hassan dan saya telah menandatangani memorandum untuk mendesak Peguam Negara letak jawatan secara segera!!
Memorandum ini adalah teramat perlu untuk diutuskan dalam permasalahan mudarat yang dihadapi oleh negara ini pada masa kini.
*Kami menuntut Peguam Negara untuk meletakkan jawatan beliau sebagai Peguam Negara Malaysia dengan serta merta yakni dalam tempoh 24 jam dari tarikh penyerahan surat ini* dan jika Tan Sri Apandi Ali gagal maka percayalah kami akan mengambil segala langkah yang perlu dan dibenarkan undang-undang untuk melaksanakan sehingga jayanya supaya anda dilucutkan dari jawatan sebagai Peguam Negara Malaysia!!
SAHEME HASHIM
Admin KP GKCM KEDAH
5 hb SEPT 2016

No comments:

Post a Comment

kakaktua800.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...