BLOG PENYIMPAN MAKLUMAT.

ISI KANDUNGAN DALAM BLOG INI ADALAH DATANGNYA DARI BERBAGAI PENDAPAT DAN DAKWAAN DARI PELBAGAI PORTAL BERITA ,BLOGGER DAN FACEBOOKER YANG HANDAL-HANDAL SERTA TERMASYHUR.

DENGAN PENGUMPULAN MAKLUMAT SEBEGINI, KITA AKAN DAPAT MENGKAJI LEBIH MENDALAM DAN JELAS SESUATU PERKARA ITU MALAH SENTIASA BOLEH MEMBUAT RUJUKAN APABILA DIPERLUKAN.

SELAIN ITU IANYA JUGA ADALAH SEBAGAI BUKTI YANG JELAS YANG BESERTA DENGAN BUTIRAN DAN DATA SEKIRANYA DIPERLUKAN DIKEMUDIAN HARI.

AHMAD BAHAROM COLLECTION.
ABC.


CARI TAJUK UTAMA YANG ANDA PERLUKAN DISINI

Saturday, 19 September 2015

Panazzzz .... Tun Mahathir - Nak Bagi Million2, Kena Curi Million2 !

Panazzzz .... Tun Mahathir - Nak Bagi Million2, Kena Curi Million2 !


Saya ada menerima beberapa video pendek dari rakan yang meminta saya tolong sebarkan. 

Beliau mewakili satu kumpulan orang Melayu yang menamakan diri sebagai Kumpulan Melayu Berani Bersatu ( MBB ) dan mereka telah mengadakan sesi bersantai bersama Tun semalam.

Menarik ! Rakaman adalah melalui handfon, jadi tak berapa cantik visual namun suara Tun jelas.  Diharap MBB dapat berikan video penuh untuk kita kongsi bersama !


Saya rasa rakaman adalah semasa sesi soal jawab.


Nak Bagi Million2, Kena Curi Million2 ! 

Tun Mahathir berani bersumpah yang Najib ada menyatakan Slogannya yang terkenal CASH IS KING kepada Tun.
KLiK untuk ke Youtube

min 2:45 - ... walaupun dia anak orang kaya ....kaya sikit aja, Tun Razak bukan kaya sangat ....  tapi nak bagi satu million, dua million ni, anak orang kaya pun tak mampu ! ... kalau takde duit nak buat apa ? Curi lah !

Nak kena bagi kepada orang million2, kena curi million2, billion2 .... sebab tu dia curi !


Najib Muka Tak MaluKLiK untuk ke Youtube

Tapi ada setengah orang ni dia tak rasa malu..... dia kata semua orang sayang pada dia. Dia biasa bagi tahu kat saya, Umno ni unpopular, BN ni unpopular , sebab itu saya akan jadi ikon... pasal orang semua sayang kat saya.

Dalam pilihanraya, tonjolkan dia. Jangan cakap pasal Umno ka Bn ka ...

Dia ingat dia boleh menang besar tahun 2013....


Bila Najib Di Buru Undang2 Dunia .... (Mungkin)
KLiK untuk ke Youtube

1 comment:

  1. PENGAKUAN SAYA BERSAMA KELUARGAKU INI BUKAN CERITA ATAU PUN REKAYASA BENER-BENER TERBUKTI SAMA SAYA.
    Terima kasih sebesar-besarnya yang kami ucapkan kepada mbah warjoh yang telah memberikan keberhasilan dan keberuntungan bagi keluarga saya.berkat bantuan beliau saya sekarang sudah hidup tenang karena suamiku sudah punya usaha tambak yang luasnya sekitar 5 hektar kurang lebih. begitupun juga saya dirumah buka warung sembakau dan sekarang pun saya sekeluarga tidak di kejar-kejar hutang lagi. mulanya keluarga Kami di berikan angka gaib hasil ritual dari mbah warjoh yang sangat Jitu 100% dijamin tembus.sehingga keluarga saya sekarang merasa tenang lagi.sekali lagi terima kasih mbah jasamu dikeluarga saya tidak akan terlupakan.Jika anda butuh angka gaib hasil ritual mbah warjoh silahkan Tanyakan aja Pada mbah dinomer hp beliau di: 0851 4534 4218 atau silahkan KLIK DISINI Terima kasih

    ReplyDelete

kakaktua800.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...