BLOG PENYIMPAN MAKLUMAT.

ISI KANDUNGAN DALAM BLOG INI ADALAH DATANGNYA DARI BERBAGAI PENDAPAT DAN DAKWAAN DARI PELBAGAI PORTAL BERITA ,BLOGGER DAN FACEBOOKER YANG HANDAL-HANDAL SERTA TERMASYHUR.

DENGAN PENGUMPULAN MAKLUMAT SEBEGINI, KITA AKAN DAPAT MENGKAJI LEBIH MENDALAM DAN JELAS SESUATU PERKARA ITU MALAH SENTIASA BOLEH MEMBUAT RUJUKAN APABILA DIPERLUKAN.

SELAIN ITU IANYA JUGA ADALAH SEBAGAI BUKTI YANG JELAS YANG BESERTA DENGAN BUTIRAN DAN DATA SEKIRANYA DIPERLUKAN DIKEMUDIAN HARI.

AHMAD BAHAROM COLLECTION.
ABC.


CARI TAJUK UTAMA YANG ANDA PERLUKAN DISINI

Friday, 7 August 2015

Forbes: Najib mungkin sukar untuk terus bertahan

Forbes: Najib mungkin sukar untuk terus bertahan


Datuk Seri Najib Abdul Razak bakal menjadi lemah atau berdepan masalah kelangsungan sebagai perdana menteri ekoran skandal terbaru yang mendakwa USD700juta daripada dana 1MDB yang dipindahkan ke dalam akaun bank peribadinya, kata majalah perniagaan Amerika Syarikat Forbes.

Semalam wartawan bebas Chris Wright menulis dalam Forbes berkata jika terbukti bahawa dakwaan dana itu dimasukkan akuan milik Najib, maka sukar untuk melihat Najib untuk terus bertahan.

"Tetapi, jika ia terbukti tidak berlaku, dakwaan itu datang pada waktu yang sangat sukar bagi pemimpin Malaysia," tulis Chris dalam komentar dalam majalah itu.

Najib sedang menghadapi cabaran yang paling besar dalam kepimpinan beliau dan juga risiko tuduhan jenayah, kata Wright.

[Baca berita asal]
 

No comments:

Post a Comment

kakaktua800.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...