BLOG PENYIMPAN MAKLUMAT.

ISI KANDUNGAN DALAM BLOG INI ADALAH DATANGNYA DARI BERBAGAI PENDAPAT DAN DAKWAAN DARI PELBAGAI PORTAL BERITA ,BLOGGER DAN FACEBOOKER YANG HANDAL-HANDAL SERTA TERMASYHUR.

DENGAN PENGUMPULAN MAKLUMAT SEBEGINI, KITA AKAN DAPAT MENGKAJI LEBIH MENDALAM DAN JELAS SESUATU PERKARA ITU MALAH SENTIASA BOLEH MEMBUAT RUJUKAN APABILA DIPERLUKAN.

SELAIN ITU IANYA JUGA ADALAH SEBAGAI BUKTI YANG JELAS YANG BESERTA DENGAN BUTIRAN DAN DATA SEKIRANYA DIPERLUKAN DIKEMUDIAN HARI.

AHMAD BAHAROM COLLECTION.
ABC.


CARI TAJUK UTAMA YANG ANDA PERLUKAN DISINI

Friday, 3 July 2015

'29 tahun dalam kerajaan pun tak semewah Najib'

'29 tahun dalam kerajaan pun tak semewah Najib'


Dr Mahathir Mohamad berkata “gaya hidup mewah” Datuk Seri Najib Abdul Razak melebihi apa yang diperolehnya selama 29 tahun berkhidmat dalam kerajaan.

“Dia (Najib) dibayar gaji perdana menteri, yang setahu saya jauh lebih kecil daripada apa yang eksekutif perniagaan dapat.

“Tetapi kerajaan bayar elaun, bil elektrik dan air, pengangkutan, rumah dan sebagainya supaya semua gaji boleh disimpan dan dibelanjakan.

“Tetapi gaya hidup mewah itu perlukan wang yang banyak. Ia mesti lebih banyak daripada apa yang saya simpan selepas 29 tahun dalam kerajaan,” tulisnya dalam blog.

[Baca berita asal]

No comments:

Post a Comment

kakaktua800.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...