BLOG PENYIMPAN MAKLUMAT.

ISI KANDUNGAN DALAM BLOG INI ADALAH DATANGNYA DARI BERBAGAI PENDAPAT DAN DAKWAAN DARI PELBAGAI PORTAL BERITA ,BLOGGER DAN FACEBOOKER YANG HANDAL-HANDAL SERTA TERMASYHUR.

DENGAN PENGUMPULAN MAKLUMAT SEBEGINI, KITA AKAN DAPAT MENGKAJI LEBIH MENDALAM DAN JELAS SESUATU PERKARA ITU MALAH SENTIASA BOLEH MEMBUAT RUJUKAN APABILA DIPERLUKAN.

SELAIN ITU IANYA JUGA ADALAH SEBAGAI BUKTI YANG JELAS YANG BESERTA DENGAN BUTIRAN DAN DATA SEKIRANYA DIPERLUKAN DIKEMUDIAN HARI.

AHMAD BAHAROM COLLECTION.
ABC.


CARI TAJUK UTAMA YANG ANDA PERLUKAN DISINI

Friday, 26 June 2015

MEREKA BEKERJA KERAS UNTUK MENGHAPUSKAN LEGASI SAYA - TUN MAHATHIR


MEREKA BEKERJA KERAS UNTUK MENGHAPUSKAN LEGASI SAYA - TUN MAHATHIR

11:37 AM SUNGAI RAPAT

Ke mana sahaja Tun pergi Tun tetap mendapat perhatian rakyat

“Muka saya pun sudah diconteng arang. Legasi saya juga sudah dimusnahkan ” , kataTun Dr. Mahathir

"Saya tidak tahu. Kita lihat sekarang ini beberapa ahli propaganda yang bijak bekerja keras. Muka saya pun sudah diconteng arang. Legasi saya juga sudah dimusnahkan," kata Tun.

Insiden 'lampu pecah' di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) yang menyebabkan paparan muka bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir malap seketika sedikitpun tidak mengundang kemarahan Tun Mahathir.

Insiden lampu yang dipadamkan itu berlarutan sudah lebih dua hari selepas ada sebuah portal memuatnaik kejadian itu barulah lampu tersebut dinyalakan semula.

"Itu hak mereka. Nak pecah ke nak bakar ke itu hak mereka. Kita negara bebas," kata Tun Mahathir lagi.

Beliau berkata demikian ketika ditemui selepas satu majlis berbuka puasa dianjurkan Pertubuhan Pribumi Malaysia (Perkasa) di Kelab Sultan Sulaiman di Kampung Baru.

No comments:

Post a Comment

kakaktua800.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...