SELAMAT DATANG KE BLOG ABC

DALAM BLOG INI ABC PAPARKAN PENDAPAT DARI PELBAGAI PIHAK YANG JADIKAN KAJIAN DAN PENILAIAN SERTA BAHAN RUJUKAN. DENGAN MEMBUAT PEMAHAMAN YANG JELAS PADA SEMUA PAPARAN, KITA AKAN TAHU YANG MANA FAKTA DAN YANG MANA AUTA.

SEBAHAGIAN ARTIKEL ITU ADALAH AGAK MELAMPAU DAKWAAN DAN PERTUDUHANNYA. SEMUA ITU PERLU PERNILAIAN SEMUA DAN DIKAJI SELIDIK DENGAN LEBIH LANJUT. DENGAN SIMPANAN DATA SEPERTI INI, IANYA JUGA BOLEH DIJADIKAN SEBAGAI BAHAN BUKTI JIKA ADA ISU BERBANGKIT.

BAGI ARTIKEL YANG MASIH AMAT MERAGUKAN, PERSOALAN ITU AKAN DIPAPARKAN DIMEDIA MAYA SEBAGAI MENCARI FEEDBACK SERTA JAWAPAN YANG LEBIH BERFAKTA DARI PEMBACA YANG LEBIH ARIF DAN PAKAR. DENGAN INI KITA AKAN MENDAPAT JAWAPAN YANG BETUL ATAU HAMPIR BETUL. SEKIRANYA SESUATU ARTIKEL ITU BENAR-BENAR DIDAPATI PALSU ATAU FITNAH, KITA TIDAK AKAN BERKOMPROMI, MALAH AKAN MENGAMBIL TINDAKAN YANG SEWAJARNYA.

DINASIHATKAN JUGA BAHAWA ADALAH MENJADI DOSA SEKIRANYA KITA BEKERJASAMA ATAU BERSEKONGKOL DENGAN KEMUNGKARAN. PALING MERBAHAYA IALAH SALAH PENILAIAN YANG MELIBATKAN SOAL AQIDAH.

Tuesday, 5 June 2012

BADUT RAKYAT: KISAH BENAR #HBN2012 !!! APA SALAH K-POP ??? K-POP...

BADUT RAKYAT: KISAH BENAR #HBN2012 !!! APA SALAH K-POP ??? K-POP...: Masih riuh rendah penyokong Pakatan Haram khususnya dari PAS mempertikaikan penyertaan kumpulan artis K-pop dalam pertunjukkan pentas semas...

No comments:

Post a Comment

Search This Blog

Loading...

kakaktua800.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...